TEB ook voor Interimmers

posted in: Nieuws

TEB Engineering Heerhugowaard, ook voor Interimmers

 

Voor het inhuren van tijdelijke engineering capaciteit kunt u terecht bij TEB Engineering in Heerhugowaard. Maar ook voor tekenaars, projectleiders, product- en procesverbeteraars of andere interimmers, bent u bij TEB Engineering aan het goede adres.

Met een mooi woord noemt men dat detacheren, maar ook ‘ontzorgen’ of ‘flexwerken’. Vanuit Heerhugowaard wordt er gewerkt met een team van circa 20 professionals, die u ondersteunen op het gebied van 3D mechanical, werktuigbouw, speciaal-machinebouw, elektrotechniek, besturingstechniek, automatisering, instrumentatie en vision&robotics.

 

Voor meer informatie over TEB Engineering zie: www.teb.nl

 

TEB Engineering

Flemingstraat 8

1704SL Heerhugowaard

072 – 5741914

info@teb.nl