Projecten bij TEB gaan ‘gewoon’ door.

posted in: Nieuws, Projecten

Gewoon staat natuurlijk wel tussen aanhalingstekens; gewoon doorgaan is wel een goed streven natuurlijk, maar we realiseren ons ook de ernst van de situatie. Bij TEB Engineering in Heerhugowaard is voldoende capaciteit aanwezig in de vorm van ervaren engineers, die al-dan-niet thuis, hun werkzaamheden verrichten. Een ieder neemt de maatregelen en voorzichtigheid in acht om verspreiding van het virus te voorkomen.

Wanneer u dus een teken- of engineeringsvraagstuk heeft of wellicht een turn-key project: TEB is al meer dan 35 jaar bereikbaar op 072 – 5741914, en natuurlijk op info@teb.nl

Wij bieden werktuigbouw/speciaal machinebouw, besturingstechniek, elektro-engineering en robotica.

Let een beetje op elkaar en blijf allen gezond!