Engineer WTB

posted in: Vacatures

Om onze groep Machinebouw op de gewenste sterkte te houden, zoeken wij invulling van bovengenoemde functie. Wat kun je verwachten?

Je gaat je werk doen in een overzichtelijke multi-disciplinaire organisatie waarin je zelfstandig of binnen een projectteam machines, machine(-delen) en constructies ontwerpt.

Vanwege de breedte van onze klantenkring varieert dit van samengestelde machines of apparaten en speciaalmachinebouw tot maatwerk staal/RVS constructies. Je doet je werk zelfstandig en staat dan in direct contact met de klant, óf je werkt binnen een projectteam waarin je samen werkt met hard- en software-engineers om de gewenste functionaliteit te bereiken.

Profiel
– HBO Werktuigbouwkunde
– Enkele jaren ervaring als engineer of constructeur
– Ervaring met 3D CAD software (voorkeur: Solidworks)
– Ervaring met pneumatiek, elektrische aandrijvingen en robotica is een pré.

Algemeen
TEB is een multidisciplinair ingenieursbureau dat in eigen beheer projecten realiseert, speciaalmachines bouwt en technisch personeel detacheert.
Bovengenoemde functie wordt op hoofdzakelijk op eigen locatie en soms in detachering bij klanten uitgevoerd.

Contact
Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatiebrief per e-mail: annette.glas@teb.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met René van der Wal, tel. 072-574 19 14.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld!