Heeft u dat nu ook? Automatisering, speciaalmachines, apparaten en robotprojecten die er in de offerte aanvankelijk prachtig mooi uitzagen maar na een jaar, of soms nòg langer, niet of nog steeds niet aan de verwachtingen voldoen. Gisteren weer bij een klant geweest die dit als voorbeeld noemde, uit eigen ervaring. En we horen dit vaker.

Bij TEB in Heerhugowaard pakken ze de zaken grondig aan: ze analyseren de klantvraag zorgvuldig; stellen veel vragen en gaan er van uit dat de klant zijn of haar product als beste kent. Veel projecten gaan fout omdat producteigenschappen worden onderschat of te laat worden onderkend als risico.

Een goed overzicht van de risico’s is dan ook een belangrijk succescriterium.

Andere risico’s zijn, veelal in het buitenland ontwikkelde ‘specials’ die bij een defect niet te repareren of te vervangen zijn. Het zelfde geldt voor speciale elektronica, al-dan-niet met afgesloten embedded software.

Bij TEB maken ze ALTIJD gebruik van standaard op de markt verkrijgbare componenten; de combinatie van deze componenten, samen met de lokaal geproduceerde maakdelen zorgen er, onder maatwerk geschreven software voor dat de oplossing ook daadwerkelijk gaat doen wat van tevoren was bedacht.

Dat bedenken doen de werktuigbouwkundigen, elektro-engineers, control-engineers en robotica-engineers, allemaal ervaren HBO’ers. Zij ontwikkelen gezamenlijk de applicatie die de klant nodig heeft. Hiervoor is vakmanschap en creativiteit nodig, zonder daarbij de risico’s uit het oog te verliezen. Goed overleg en projectleiding zorgt hierbij voor een efficiënt proces. Uiteraard hoort daar ook een intensief traject van overleg en design reviews bij.

Ook de FAT, de SAT en de installatie ter plaatse maken deel uit van de totaal-aanpak van TEB.

Ook wordt de broncode van de applicatie meegeleverd zodat u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Verder worden de gebruikers van de nieuwe machine opgeleid en getraind in het werken er mee. Ook wordt er aandacht besteed aan het dagelijkse onderhoud en het oplossen van eventuele storingen.

Kortom: een speciaal machine of andersoortige oplossing van TEB Industrial Projects is een investering waarvan u jarenlang plezier heeft!

TEB Industrial Projects – Heerhugowaard 072 – 5741914 info@teb.nl